Mihai Gheorghiu: „Discursul urii împotriva celor 3 milioane de cetățeni români a atins cote inacceptabile”

Mihai Gheorghiu: „Discursul urii împotriva celor 3 milioane de cetățeni români a atins cote inacceptabile”

03.02.2018 Fără categorie 11

 

Discursul urii împotriva celor 3 milioane de cetățeni românii care au semnat pentru definirea constituțională a căsătoriei a atins cote inacceptabile. Se vorbește despre ei ca și cum ar fi niște suboameni care populează mizerabil o țară, care ea însăși nu ar trebui să existe sau chiar nu există decât ca o fantomă a naționalismului și corupției.

În acest fel, cu toții suntem aruncați în neantul ghenei istoriei. În istorie rămân doar „elitele” care guvernează matur și salvator comunitatea noastră de „suboameni” care credem în dreptul la un referendum, la normalitate și la demnitate. O ură profundă împotriva României și a Bisericii întemeiază acest discurs.

Mihai Gheorghiu

11 răspunsuri

 1. Vasile spune:

  Adevarul este ca clasa politica din rominia este de Clasat,!!!!pina cind tineri si cei care traiesc si muncesc peste hotare nu vor face nimic pentru o schimbare radicala a politici din rominia,!?..Rominia va fii dezradacinata de cultura si religie,doar in acest mod vor putea politicieni actuali sa conduca acest popor ca pe o mare cireada de capre,,,ca la capre ajunge un cioban,si iei sint linistiti,,,fac ce vor cu brinza,ca pe capre nu le intereseaza,,,,,!!!….in Rominia trebuie sa se infiinteze un moviment politic al tinerilor din rominia si tinerilor din strainatate pentru a salva ce a mai ramas din aceasta Tara ,!!!!,,,macar il mai avem pe Hristos in inimile noastre,inca nu au reusit sa ne dezbine credinta,,doamne ajuta,si luati initiativa,!!!!

 2. Nica Mariana spune:

  Familia este alcătuită dintr-un bărbat și femeie

 3. Nicoleta spune:

  Cu adevarat este inaceptabil, Cei pe care ii toleram nu ne tolereaza pe noi, cei carora li se accepta sa- si spuna parerea, vor ca noi sa tacem, sa nu avem dreptul la opinia noastra. Da. Nu putem acepta asta

 4. Marian spune:

  Familia este alcătuită dintr-un bărbat și o femeie.

 5. Bunea Ana spune:

  Doamne Dumnezeul nostru ascultă ruga mea și a celor care vrem o țară creștină și luminează mințile celor care ne conduc ca să accepte referendumul pentru normalitate și demnitate!

 6. Luixs spune:

  Doamne Iisuse Hristoase fiul lui Dumnezeu iarta-ne si binecuvanteaza poporul roman!

 7. Butum Maria spune:

  Sunt de acord ca este necesar referendumul pentru a putea toti cetatenii acestei tari sa exprime cea ce doresc pentru viitorul copiilor si nepotilor lor.Sustinand familia formata din un barbat si o femeie sustinem normalitatea.

 8. Stavar Maria spune:

  Sunt alaturi de multe milioane de romani care nu vor sa-si transforme tara intr-un stat sodomizat. Nu inteleg de ce dureaza atat de mult organizarea referendumului in sprijinul familiei crestine, formata dintr-un barbat si o femeie. De ce importam cu atata usurinta toate nenorocirile, iar lucrurile importante, cele in favoarea romanului, nu le pune in mod serios, nimeni, cum ar fi nivelul de trai. Circ in viata de zi cu zi, circ in parlament, lucrurile serioase sunt lasate in seama extraterestrilot ?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *