Misiune

ÎMPREUNĂ este cea mai mare și profundă formă de unitate a societății civile din România, compusă din 1000 de organizații și persoane fizice, intelectuali din tot spațiul românesc, reuniți pentru prima dată într-un număr așa copleșitor în istoria recentă a României.

România are o societate civilă care susține valorile identitare ale poporului român. În contextul frământărilor din ultimii ani generate de încercări din ce în ce mai agresive de a schimba sensuri și înțelesuri până acum firești, o parte foarte largă a societății civile, moral conservatoare în esența sa, a găsit de cuviință să vină împreună pentru apărarea dreptului la opinie, la libera exprimare a acesteia, la libertatea de gândire, la libertatea credinței religioase, la apărarea demnităţii persoanelor care susțin valorile fundamentale  ale civilizației românești cum ar fi cele legate de familie și căsătorie ori celelalte valori ale civilizaţiei europene creştine.

Platforma civică ÎMPREUNĂ dovedește faptul că România are o societate civilă ce își prețuiește valorile sociale, culturale si identitare, adică valorile care îi asigură continuitatea.

Mihai Gheorghiu
Platforma civică  ÎMPREUNĂ