Filantropie

În toate județele în care este prezentă, Platforma Împreună are acțiuni de filantropie și de ajutorare a semenilor aflați în nevoie prin programe și acțiuni coerente.

Unul dintre aceste proiecte este „Masa Săracilor„,o campanie caritabilă care susține cu hrană caldă 400 de persoane defavorizate din Cluj-Napoca și Florești. Proiectul este în continuă creștere find extins și în alte localități: Satu Mare, Oradea, Ploiești și Republica Moldova, cu o capacitate totală de 800 de persoane asistate.

Campania s-a lansat la Cluj-Napoca în 23 septembrie 2013 prin grija lui Daniel Somesanu și a adunat încă de la debut un număr mare de simpatizanți, voluntari, donatori și sponsori. Rețeta reușitei este dragostea și atenția pe care o oferim familiilor asistate și organizarea profesionistă a acțiunilor, în parteneriat cu mici comunități având aceași dorința, de a activa caritabil fără a aștepta vreo recompensă materială. „Masa Saracilor” este în esență o campanie frumoasă care unește sufletele oamenilor, într-un efort care cultivă filantropia și sănătatea morală.

Noutăți

©2018 Toate drepturile rezervate !

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account