Chipul României este chipul copiilor noştri, dacă acest chip este sluţit, lovit, nu va mai rămâne nimic de apărat sau de făcut, pentru ei trebuie să stăm încă în picioare şi să afirmăm demnitatea de a fi liberi.

Trăim, în mod ciudat, pe o turnură a spiralei istoriei în care marxismul mort revine ca spectru al unei noi revoluţii, de data aceasta nu a proletariatului şi a partidului comunist ca mesia istoric şi ideologic, ci ca revoluţie a elitei tehnoştiinţei mondiale şi a elitei corporatiste mondiale. Marx spunea, daţi-mi voie să vă citez: „Secretul Familiei Sfinte este familia terestră. Pentru a o aduce pe prima la dispariţie, cea din urmă trebuie distrusă teoretic şi practic.” Este o veche marotă a stângii comuniste, marxiste, distrugerea familiei.

Trebuie să ne apărăm libertatea de a fi oameni, de a fi creştini, libertatea copiilor noştri, a familiilor noastre, de asemenea. Chipul României este chipul copiilor noştri, dacă acest chip este sluţit, lovit, nu va mai rămâne nimic de apărat sau de făcut, pentru ei trebuie să stăm încă în picioare şi să afirmăm demnitatea de a fi liberi. A avea o identitate înseamnă a avea rădăcini, a avea trecut, a avea o patrie, a primi o moştenire şi a lăsa o moştenire. A fi de nicăieri, a aspira la a deveni o fiinţă neutră, vidată de memorie, o fiinţă bionică, un element virtual al tehnosferei, înseamnă a aspira la neant.

Mihai Gheorghiu
scriitor
1 Comentariu
 1. Arcasul 5 ani în urmă

  Multumesc pentru ca Aparati Gradina Carpatilor!

  Inteleg ca nu este un scop patriotic ci unul de pastrarea a vietii si a asemanarii noastre cu Arhetipul.
  Deci nu numai de supravietuire biologica si umana dar si in cel mai adanc sens al intentiei pentru care existam.

  Poate pentru ca nu am crezut in Razboiul Nevazut acum se face vazut ca sa credem…

  Care e planul concret?

  Eu cred ca ne trebuie un forum de educatie care sa interpreteze, pas cu pas, realitatea din perspectiva celor care au suferit deja dar in gandul si vorba omului care sta mai mult la office si crede ca biserica, sfintii si razboiul nevazut sunt numai pentru … altii.

  Sunt deja multi care fac asta in alte tari si alte limbi dar le lipseste intelegerea pe care noi o avem prin … favoarea de a fi „de aici”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

©2018 Toate drepturile rezervate !

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account