Arată-le acum oponenţilor referendumului

că suntem mai mulţi

şi că ne pasă!

Susţinem organizarea referendumului

pentru căsătorie.

Susţine-ne şi tu cu două clickuri!

Caută pagina noastră de Facebook

şi dă-i Like.

6 Comentarii
 1. Niță Ștefan 3 ani în urmă

  Buna ziua. Ma bucur ca am ocazia sa ajut la sustinerea referendumului pentru casatorie. Astept sa aflu cand se va organiza pentru a putea participa.

 2. Anca 3 ani în urmă

  Sustin!

 3. Bâja Radu 3 ani în urmă

  Susțin inițiativa pentru normalitate şi împotriva corectitudinii politice, care se promovează şi prin acceptarea căsătoriilor între acelaş gen. Ştim că toate vor venii după cum spune Hristos, dar trebuie să depunem eforturi pt. a avertiza în legătură cu sănătatea morală a poporului!

 4. Mona 3 ani în urmă

  Referendum-ul acesta a fost ignorat de pe vremea strangerii celor 3 mil de semnaturi, apoi atacat in toate modurile posibile: nu e nvoie de el, e o intreaga cobspiratie care vine sa impuna omului chestii,el si cu Biserica in frunte, apoi au dat-o pe atacuri mojice, miselesti si tot asa. DAR NU MOR CAII CAND VOR CAINII! Simplul fapt ca minoritati se opun cu inversunare si dispun de „ceva ajutoare” pentru a face asta, spune multe despre miza acestui referendum. Cu Dumnezeu inainte si fie ca Binele suprem sa invinga Raul suprem!

 5. Tonio FERENER-VARI 3 ani în urmă

  Unele persoane homo .. de fapt .. nu sunt homo .. .. .. Asta se știe din SUA .. Acolo sunt unii inspectori puși să cerceteze prin gunoaie .. și prin .. pânde pe la geamuri .. să descopere .. dacă homo sunt homo .. sau se prefac a fi .. homo .. DACĂ EȘTI BOLNAV .. ȘI .. EȘTI ȘOMER .. ȘI .. NU EȘTI CĂSĂTORIT(Ă) .. NU EȘTI PE O CARTE DE SĂNĂTATE .. .. .. DE ACEEA E MUSAI SĂ FII CĂSĂTORIT .. .. .. FIE ȘI CU O PERSOANĂ DE ACELAȘI SEX

 6. Catalina 3 ani în urmă

  Sustin familia asa cum a lasat-o Dumnezeu ,El a creat familia.Casatoria se face intre un barbat si o femeie firesc ,normal ,numai asa se pit naste copii si pot creste normal si frumos ,intr-o familie sanatoasa ,in moralitate asa cum Dumnezeu a lasat sa fie si El o binecuvinteaza! Dumnezeu sa aiba mila ,sa ne de-a Har ,sa ne ocroteasca ,sa fie cu noi toti.Amin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

©2018 Toate drepturile rezervate !

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account