Platforma Civică pentru drepturi și libertăți ÎMPREUNĂ denunță tentativa inadmisibilă de confiscare a denumirii noastre și constată atât lipsa acută de imaginație politică a fondatorilor unui partid care confiscă denumirea noastră de ÎMPREUNĂ, cât și lipsa cronică de legitimitate populară dacă este nevoie ca, pentru înființarea unui partid, să fie confiscată denumirea celei mai largi inițiative civice din România.

Platforma civică pentru drepturi și libertăți ÎMPREUNĂ este cea mai mare și profundă formă de unitate a societății civile din România compusă din peste 1000 de ong – uri și persoane fizice, intelectuali din tot spațiul românesc, reuniți pentru prima dată, într-un număr așa copleșitor în istoria recentă a României. Ea nu a avut și nu are nicio legătură cu Dacian Cioloș ori cu mișcarea acestuia.

A confisca, așadar, denumirea unui astfel de fenomen cum este platforma civică pentru drepturi și libertăți ÎMPREUNĂ – cea mai mare și profundă formă de unitate a societății civile din România – nu reprezintă decît aceeași metodă veche de anihilare a oricărei mișcări reale, organice a poporului român doar pentru că ea nu a fost creată în laboratoare ideologice, ci reflectă voința profundă, reală și curată de asociere pentru susținerea valorilor identitare ale poporului român care îi asigură continuitatea.

Platforma civică pentru drepturi și libertăți ÎMPREUNĂ solicită încetarea imediată a folosirii denumirii noastre de către orice om politic care încearcă să confiște denumirea ÎMPREUNĂ. Precizăm că, având și rezervare de denumire în vigoare, vom uza de toate căile legale care ocrotesc denumirea noastră.

Lansarea Platformei civice pentru drepturi și libertăți ÎMPREUNĂ a avut loc pe data de 15 septembrie 2017, în componența a peste 1000 de intelectuali si ong – uri (în număr la acel moment de de 370 ong – uri), fiind un eveniment public transmis în direct (https://www.youtube.com/watch?v=_sYKtw5RFSU&feature=youtu.be) și mediatizat conform AGERPRES (https://www1.agerpres.ro/social/2017/09/15/platforma-civica-impreuna-lansata-oficial-principalul-obiecitv-sustinerea-referendumului-pentru-familie-21-39-31)

Platforma civică ÎMPREUNĂ Bucuresti,
30 martie 2018

2 Comentarii
  1. eu si tu 3 ani în urmă

    manevra lui Ciolos este facuta cu sustinerea PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

©2018 Toate drepturile rezervate !

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account