Caroline Farrow

LONDRA, 21 februarie 2019 (LifeSiteNews) – Corporația Britanică de Transmisiuni Radio și TV (BBC), prin intermediul postului său de radio World Service, a promovat, fără nicio examinare critică și spre conternarea ascultătorilor, un copil controversat, Desmond Napoles, în vârstă de 11 ani, care face spectacole ca travestit.

Un episod al „BBC Minute” (Minutul BBC), difuzat în 9 februarie, a fost intitulat „Nu ești niciodată prea tânăr pentru a începe să te travestești” și l-a prezentat pe Napoles într-o serie din ținutele și perucile sale femeiești, împreună cu mama sa Wendy, care afirma că manifestarea de travestit a fiului ei este un „mod de exprimare absolut firesc pentru un copil.”

Filmulețul, postat pe contul de Twitter al BBC World Service, îl înfățișează pe Desmond purtând un strat gros de machiaj de scenă și folosind adeziv pentru a-și aplica gene false, în timp ce declara că „travestirea este pentru oricine și orice. Sunt fericit și mă simt nemaipomenit că îi ajut pe oameni să se exprime.” Mama lui adaugă: „El îi inspiră foarte mult și pe tinerii LGBTQ, Ca părinte, este în regulă dacă copilul tău vrea să se travestească. Toți copiii se costumează. Dacă acesta este modul în care vor să se exprime, lăsați-i să experimenteze. Primim și mesaje de la părinți care spun că copiii lor sunt ca și Desmond și îi inspiră enorm.”

Emisiunea a stârnit o serie de reacții revoltate, mai ales din partea femeilor și a mamelor de pe Twitter, care s-au plâns de împopoțonarea și sexualizarea copiilor. O utilizatoare, Clare Joyce, a criticat BBC-ul, spunând că „asta nu este simplă costumare, ci sexualizarea unui copil. Este complet iresponsabil să promovați așa ceva fără a ridica niciun semn de întrebare.” Alți utilizatori au scos în evidență apariția băiatului în cluburi de noapte ale homosexualilor, unde își smulgea hainele de pe el în timp ce bărbați adulți aruncau cu bani pe scenă și își arătau aprecierea prin strigăte. Aceștia au mai evidențiat și faptul că Desmond, care suferă de autism, a apărut la un talk show pe YouTube găzduit de Michael Alig, o fostă vedetă a cluburilor din New York în anii 1990, care a fost condamnat pentru crimă de gradul întâi și măcelărirea traficantului de droguri Andre Melendez.

Un utilizator Twitter se întreba dacă BBC și-a învățat lecția în ceea ce privește pericolele sexualizării și exploatării copiilor ca urmare a investigației Jimmy Savile, unde s-a dovedit că BBC a ignorat deceniile de abuz sexual întreprins de o serie de foste staruri de-ale lor. Acest sentiment a fost împărtășit de Kellie-Jay Keen-Minshull, activista din spatele panourilor publicitare „adult-om-de sex feminin,” care a declarat pentru LifeSiteNews că a fost „surprinsă că BBC este atât de nonșalant când vine vorba de exploatarea sexuală a copiilor.” „Poate,” a spus Keen-Minshull, „că BBC și-a uitat complicitatea în acțiunile monstruosului pedofil Savile, sau poate că doar nu îi prea plac copiii. O cultură în care împopoțonarea copiilor este atât de înfloritoare trebuie pusă sub semnul întrebării.”

Unele din răspunsurile de pe Twitter la BBC au afișat fotografii cu băiatul în posturi suggestive sexual împreună cu staruri adulte travestite și au întrebat de ce postul de radio pare să încurajeze pornografia la copii. Adăugându-se presupunerilor conform cărora acesta ar fi fost exploatat de părinții lui șomeri, articolul de pe Wikipedia despre Desmond scrie că „Napoles se identifică gay și afirmă că s-a exprimat așa de la o vârstă foarte timpurie. Părinții  lui Napoles au afirmat că la vârsta de doi sau trei ani și-au dat seama că ‘probabil e gay’ și l-au expus la o cultură gay variată, inclusiv arătându-i spectacole de-ale travestiților și ducându-l la parade gay. Părinții lui Napoles au susținut că el este ‘gay pe față’ încă de când a intrat la grădiniță.” Lucru care atrage după sine întrebări referitoare la tipul de materiale la care acest copil se poate să fi fost expus dacă într-adevăr manifesta comportament sexual încă de la 5 ani.

Cea mai recentă apariție a lui Desmond a fost la săptămâna modei de la New York, unde și-a făcut debutul pe podium pentru casa de modă Gypsy Sport și, în mod ironic, într-un alt show de conștientizare asupra traficului de copii în scopul exploatării sexuale, unde a defilat cu un căluș la gură pe care scria cuvântul „bucurie.”

Propaganda BBC în favoarea lui Desmond vine ca rezultat al deciziei lor de a supra reprezenta comunitatea LGBT în programe în următorii doi ani și într-o perioadă în care BBC se confruntă cu o criză de finanțare ca urmare a faptului că tot mai mulți oameni optează pentru servicii de abonare comercială mai ieftine în loc să plătească la BBC o taxă de licență. 

Se estimează că 3,5 milioane de oameni au renunțat la BBC în ultimii 4 ani. „BBC Minute” (Minutul BBC) este o rubrică de 60 de secunde despre care BBC spune că se adresează „publicului tânăr din toată lumea.” Susține că oferă ascultătorilor un scurt rezumat al știrilor globale, „necruțător de exact și echilibrat în conținut.”

În remarcile de final ale programului, Desmond i-a îndemnat pe ascultători: „fiți mereu voi înșivă, indiferent de ce spune oricine, și nu dați atenție hater-ilor (din eng.: persoane care critică/resping), pentru că ei nu vor fi niciodată la fel de îndârjiți ca voi și ca mine.”

Într-un dialog cu LifeSiteNews, Stephanie Davies-Arai, fondatoarea „Transgender Trend,” un grup de părinți din Marea Britanie îngrijorați de răspândirea actuală a ideologiei de gen, a criticat BBC, spunând: „prin promovarea lipsită de critică pe care le-o face copiilor travestiți, BBC este complice în normalizarea copiilor sexualizați. Sub masca ideii de ‘a fi tu însuți,’ copiii sunt împopoțonați pentru a promova o cultură queer (din eng.: minorități sexuale) foarte sexualizată. Acest copil a învățat deja că oamenii care pun la îndoială această (cultură) sunt hateri.”

LONDRA, 21 februarie 2019 (LifeSiteNews) – Corporația Britanică de Transmisiuni Radio și TV (BBC), prin intermediul postului său de radio World Service, a promovat, fără nicio examinare critică și spre conternarea ascultătorilor, un copil controversat, Desmond Napoles, în vârstă de 11 ani, care face spectacole ca travestit.


0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

©2018 Toate drepturile rezervate !

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account