Împreună pentru sate este proiectul coordonat la nivel național de membrii Platformei Împreună, care își propune prin acest demers ajutorarea semenilor nevoiași din mediul rural cu alimente, îmbrăcăminte, electrocasnice și cele de trebuință. Acțiunile se desfăsoară în toată țara, vom lăsa mai jos câteva experiențe ale membrilor noștri:

 

„ÎMPREUNA pentru sate Palatca – 23 iunie 2019

Am reluat distribuirea de ajutoare prin satele clujene mai indepărtate de Cluj-Napoca cu o vizită în Palatca, unde părintele Calin Drevea păstorește o mică comunitate creștină.

Există dorința de a ajuta familiile defavorizate din sat însă mijloacele lipsesc cu desăvârșire, iar aici rolul nostru, acela de a aduna la oraș și a distribui la țară, este esențial.

Mulțumim celor care au donat haine, pantofi, jucării și banii pentru cele 100 de pâini oferite în dar pentru comunitate.

#ImpreunaPentruSate #CCOR #IMPREUNA #Palatca”

 

„ÎMPREUNA pentru sate Aruncuta – 27 iulie 2019

Sâmbătă seara am ajuns cu ajutoare în satul Aruncuta la părintele Andrei Sîrb. După câteva minute simțim același sentiment minunat pe care îl trăim de fiecare dată, de comuniune și apropiere sufletească, de gândire și simțire la unison. Încă un om care iși iubește mirenii și biserica până la Dumnezeu și înapoi.

Am plecat târziu în noapte de la Aruncuta îmbărbătați că deși sunt posibilități materiale reduse, satul românesc este pe mâini bune, păstorit cu dragoste de un preot caruia ii pasa de oameni si de problemele lor.

Cu Parohia Ortodoxa Aruncuta

#ImpreunaPentruSate #CCOR #IMPREUNA #Aruncuta

 

„ÎMPREUNA pentru sate Suatu – 3 august 2019

Ajutoarele noastre au ajuns sâmbătă în Suatu judetul Cluj, unde un preot minunat, părintele Ioan Danci, ține de ani de zile aprinsă flacăra credinței păstorind o mică comunitate românească ortodoxă în bisericuța de pe deal.

Altarul bisericii străluceste dumnezeiește în timp ce afară o ploaie rodnică stropește glia și noua biserică aflată in construcție. Este o lucrare binecuvantată de Dumnezeu să înalți așa o frumusețe cu resurse atât de puține.

#ImpreunaPentruSate #CCOR #IMPREUNA #Suatu

 

„ÎMPREUNA pentru sate, Gadalin – 10 august 2019

O zi toridă de vară în care am făcut înca o distribuire de ajutoare (haine ,pantofi, jucării și pâini) în Gadalin judetul Cluj-Napoca, o localitate rurală cu o comunitate bine inchegată.

Mulțumim tuturor celor care ne înțeleg misiunea și ne susțin în demersul nostru caritabil!

Cu Parohia Ortodoxa Gadalin,Visea

#ImpreunaPentruSate #CCOR #IMPREUNA #Gadalin

Pentru sprijinirea acestui program se pot face donații in contul asociației RO21BTRLRONCRT0442932901, cu mențiunea: Împreună pentru sate.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

©2018 Toate drepturile rezervate !

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account