Văzând atacurile incalificabile la adresa memoriei ultimilor sfinți ai neamului românesc, cei care s-au jertfit în temnițele comuniste, am reluat seria evenimentelor despre ceea ce au reprezentat ei în istoria României, într-unul dintre cele mai întunecate veacuri, al XX – lea.

Așadar, purtăm cu noi chipurile mărturisitorilor din temnițele comuniste și mărturisim, prin cuvintele noastre, apărarea lor în fața delatorilor de azi, aceiași de ieri.

Să fie limpede că nu vom ajunge să șoptim adevărul jertfei lor doar pentru că există vânzători de neam și istorie, slugi ale întunericului, care se dau istorici sau orice altceva și care, în încrîncenarea aceluiași comunism care a pus în aplicare ordinul de a ucide tot ce era mai bun in ființa și valorile neamului românesc, murdăresc acum memoria sfântă a suferinței celor care au ales credința și nu lepădarea, adevărul și nu minciuna, dragostea de țară și nu trădarea, lumina și nu întunericul.

Adevărul jertfei acestor oameni minunați a trecut în ființa noastră și a copiilor copiilor noștri. Amintiți-vă aceasta, voi, cei ce îndrăzniți să ne pângăriți mucenicii.

Nu vă bazați așadar pe faptul că 30 de ani nu ati introdus un cuvânt în manuale despre adevărul istoric al jertfei lor. Trecând în ființa noastră, o transmitem mai departe odată cu nașterea urmașilor noștri. Și, da, vă mulțumim, vom fi și mai vigilenți să o transmitem și prin educație.

Nu puteți voi denigra, cât putem noi iubi.

 

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

©2018 Toate drepturile rezervate !

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account